Livia Dila, Raluca Turcan si Adrian Despot invita la transformarea bebelusului in supervedeta

6 Noiembrie 2008
Facebook Twitter Comenteaza
Livia Dila, Raluca Turcan si Adrian Despot invita la transformarea bebelusului in supervedeta

Livia, Raluca si Adi, prieteni ai revistei Superbebe, au fost incantati de propunerea redactiei de a le oferi cititorilor ocazia sa-si transforme bebelusul in supervedeta de coperta.

"Toti copii sint frumosi si cred ca orice parinte ar vrea sa-si vada bebelusul pe coperta revistei Superbebe" – a spus Livia.

"Eric Octavian a fost foarte incantat cind am facut sedinta foto cu voi si cred ca toti copiii pot fi vedete. Imi place propunerea voastra" – a spus si Raluca Turcan cand i s-a povestit despre initiativa.

"Mai, mie nu-mi plac astea de genul 'al meu e mai frumos', dar pentru ca v-am promis si mai ales pentru ca, de data asta, toata lumea are sanse egale sa apara pe coperta, sunt alaturi de voi.
E misto sa vezi ca toti oamenii pot fi vedete de coperta" – a zis si Adi Despot, cand i s-a facut propunerea.

Astfel, Livia, Raluca si Adi se alatura invitatiei adresate tuturor parintilor care vor sa-si vada bebelusul pe coperta revistei Superbebe. Mai mult decat atat, ei au trimis, din albumul de familie, poze cu bebelusii lor, care vor fi publicate in numarul de ianuarie 2009 al revistei, alaturi de pictorialul si coperta realizate cu unul dintre copilasii selectati. Livia, Raluca si Adi sint invitati speciali, adica nu participa la concurs.

Pentru a da curs invitatiei, trebuie decupat talonul de participare din numarul de noiembrie al revistei Superbebe si trimis pe adresa redactiei, impreuna cu 2 fotografii ale copilasului vostru, pina pe 21 noiembrie (data postei).

Micutul care va aparea in pictorial impreuna cu familia lui va fi ales prin tragere la sorti, in cadrul emisiunii Superbebe TV difuzata pe 30 noiembrie, la televiziunea Romantica.

Ai nevoie de un sfat?

Intreaba pe

Afla ultimele noutati

Aboneaza-te la newsletter »
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod