„Liceenii” formează „Lanţul puterii” şi declanşează „Harababura”, la Prima TV

În acest weekend Ştefan Bănică şi Oana Sârbu sunt din nou "Liceenii", Vasile Muraru şi Nae Lăzărescu spun la unison „... mama ei de tranziţie!?!”, Roy Scheider, Patrick Muldoon şi Maria Conchita Alonso formează „Lanţul puterii”, iar Emil Hossu, Dem Rădulescu şi Rodica Popescu Bitănescu încheie săptămâna cu “Harababura”, o comedie de senzaţie, la Prima TV.
 

Dacă e vineri este Seara Filmului Românesc la Prima TV. Săptămâna aceasta Ştefan Bănică şi Oana Sârbu se întorc în timp în perioada liceului şi le dau viaţă bobocilor Mihai şi Dana, doi tineri care trăiesc o frumoasă poveste de dragoste în producţia "Liceenii".
Mihai este un provincial ajuns la un liceu din Bucureşti unde pasiunea sa pentru filosofie şi matematică va fi eclipsată de cea pentru Dana. Dar idila lor, plină de naturaleţe, va trece prin multe încercări. Vedeţi despre ce este vorba urmărind filmul “Liceenii” vineri, 11 decembrie, de la ora 20:15, la Prima TV. Ion Caramitru şi Tamara Buciuceanu interpretează două personaje memorabile, aşa că îi veţi vedea în rolurile idealistului profesor de filosofie, Socrate, respectiv severa, dar simpatica profesoară de matematică, Isoscel.

Vasile Muraru, Nae Lăzărescu, Valentin Teodosiu, Cecilia Bârboră şi Mihai Bisericanu se reunesc în producţia „...
mama ei de tranziţie!?!”, o comedie amară şi veselă în acelaşi timp. O lume în tranziţie, cu personaje, cupluri şi prieteni de tranziţie, o tranziţie abulică, cu apucături şi obiceiuri ce conduc către "întâlnirea explozivă" din final. Despre ce este vorba, aflaţi sâmbătă, 12 decembrie, de la ora 13:30, la Prima TV.
Şi tot sâmbătă, de la ora 20:15, Roy Scheider, Patrick Muldoon şi Maria Conchita Alonso formează „Lanţul puterii”, la Prima TV. Un muncitor pe o platformă petrolieră, martor al acţiunii sângeroase a unui terorist, devine singurul om capabil să dea în vileag încercarea companiei la care lucra de a controla preţul petrolului.
Ross, fost angajat CIA, încearcă cu disperare să găsească ajutorul necesar pentru a elibera puţinii angajaţi ai companiei care erau ţinuţi prizonieri. Ajutorul îl găseşte acolo unde se aştepta mai puţin, la o organizaţie considerată teroristă. Dar, o mulţime de oameni îl vânează, pentru că ceea ce ştie el este foarte important şi să-i dea în vileag pe vinovaţi, ar duce la căderea multor capete importante.
Duminică, 13 decembrie, de la ora 12:45, Ştefan Bănică, Emil Hossu, Dem Rădulescu, Ileana Stana Ionescu şi Rodica Popescu Bitănescu încheie săptămâna în notă comică. În producţia “Harababura”, regizată de Geo Saizescu, câteva grupuri de turişti pleacă în concediu la munte.
Ei se întâlnesc în Poiana Braşov, prilej cu care demonstrează înclinaţiile spre flirt, cicăleală şi bârfă. Martori la răutăţile mai mult sau mai puţin mărunte ale acestora, doi tineri îndrăgostiţi şi trei bătrâni, care au pornit într-o lungă călătorie cu bicicleta, reprezintă reperele normalităţii.
 
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod