Legendele rock vin la Garage Hall

Legendele muzicii internaționale se adună, de Înviere, la Garage Hall din București.

Legendele muzicii internaționale se adună, de Înviere, la Garage Hall din București.

Într-un timp nu tocmai bun pentru urechile fine, șase dintre cei mai experimentați muzicienii ai României îi așteaptă pe adevărații cunoscători cu tobe în forță și riff-uri de chitară, pentru a evoca cele mai valoroase piese din liga de aur a rock-ului mondial.

Recover Band și Cristi Becker cântă sâmbătă, 14 aprilie, după ora 23.30, în Garage Hall din București. Colaborator al trupei Phoenix sau al băieților de la Holograf și ucenic al lui Ovidiu Lipan Țăndărică, John va ține, la tobe, ritmul alert, alături de compozitorul Petru Mircea, fost component al trupei Krypton, sau de Orlando, experimentat în muzică în trupe internaționale.

Un star al trupei este Cristi Becker, care și-a confirmat talentul de chitarist în prima formulă a legendarilor Scorpions, a cântat cu Gombay Dance Band, a învățat muzică de la zei ca Frank Gambale sau Yngwy Malmsteem .

Vă așteptăm sâmbătă, după Înviere, la Garage Hall, cu cover-uri într-o interpretare de excepție și cu meniu tradițional românesc. Accesul se face numai pe bază de rezervare. Biletul pentru spectacol, în care este inclus și un meniu fix, costă 70 de lei.

Pentru informații și rezervări aveți la dispoziție numărul de telefon 0769.42.72.43 și adresa de e-mail rezervari@garage-club.ro.

Mai multe informații găsiți online, la www.garage-club.ro.

 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod