Le Gaga se redeschide pe 19 mai

12 Mai 2011
Facebook Twitter Comenteaza
Le Gaga se redeschide pe 19 mai

Le Gaga, cea mai cunoscuta locatie de distractie din Bucuresti, se redeschide joi, 19 mai, ora 23.00, pentru un nou sezon estival!

Timp de doua veri Le Gaga a organizat special pentru iubitorii de distractie cele mai importante evenimente din viata de noapte a capitalei. Decorul exotic, atmosfera degajata si serviciile de calitate au facut din Le Gaga o locatie unica si cosmopolita, iar printre artistii invitati s-au numarat atat nume autohtone, cat si artisti cunoscuti pe plan international.

Pitbull, Ja Rule, DJ Jed Wong, T-Pain, Damian & Brothers vs.

Giulia, Manumission, Alexandra Stan, Directia 5, Paula Seling, Voltaj & Crazy Win, Zero, Alexandra Ungureanu & Crush, sunt doar cativa dintre cei care au sustinut concerte de neuitat in renumita locatie din Parcul Herastrau.

Nu au lipsit nici prezentarile de moda semnate de marele designer Catalin Botezatu, petrecerile tematice sau concertele tribute. Mai mult, Le Gaga a fost singura locatie aleasa de catre producatorii peliculei de succes Twilight pentru a gazdui concursul de frumusete “The sexiest vampirenes in the world”, realizat in colaborare cu unele dintre cele mai importante personalitati si branduri din lume: Donald Trump, The Light Group, Bellagio Resort Casino din Las Vegas, Player XT, Bullz-Eye, Steaua Rangers, MESN.

Anul acesta, pe 19 mai, ora 22.00, Le Gaga incepe un nou sezon de distractie cu o grandioasa petrecere de deschidere si cu numeroase evenimente pregatite, desfasurate pe tot parcursul verii!

 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod