Lady Gaga a fost spitalizată de şase ori anul trecut

de Georgiana Dorobanțu, 3 Septembrie 2010
Facebook Twitter Comenteaza
Lady Gaga a fost spitalizată de şase ori anul trecut
 Lady Gaga a fost spitalizată de şase ori anul trecut din cauza dietelor extreme pe care le-a ţinut, potrivit femalefirst.co.uk.  
 
 Fostul manager al cântăreţei, David Cemny, susţine că aceasta avea perioade în care mânca numai dulciuri şi prăjituri, că apoi să nu mănânce nimic zile întregi pentru a încăpea în costumele sale.
 
 "Când am spus că este bolnavă, m-am referit atât fizic cât şi psihic", a mai declarat managerul.

 
 Angela, soţia fostului manager susţine în cartea lansată de Maureen Callahan, "Poker Face: The Rise and Rise of Lady Gaga", că atunci când îl însoţea pe soţul său în turnee, cântăreaţa se 'cuibarea' lângă ea în pat înainte de spectacole. "Îi spuneam, 'Gaga, soţul meu mă aşteaptă. Voi fi chiar în cameră de lângă'. Apoi mă suna şi îmi trimitea mesaje spunând că îmi simte lipsa şi că vrea să mă întorc.
Şi asta făceam. Efectiv ne pregăteam de culcare împreună şi dimineaţa ne machiam împreună
".
 
 Gaga a recunoscut cu ceva timp în urmă că este "nesigură", dar se ascunde în spatele costumelor sale.  "Când mă trezesc dimineaţa, mă simt ca oricare altă fată nesigură de 24 de ani. Apoi spun 'La naiba! Eşti Lady Gaga, te ridici şi mergi mai departe!'"
 
Vorbesc prea mult despre plantele din grădina mea, iubesc oamenii care iubesc animalele și scriu cu drag despre tot ce este nou în frumusețe și modă
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod