La un an de la implantul de par, Razvan Ciobanu si-a schimbat radical look-ul

La un an de la implantul de par, Razvan Ciobanu si-a schimbat radical look-ul. Designerul e foarte incantat de cum i s-a regenerat parul si cum i-a crescut, asa ca recent, la un eveniment caritabil, Trofeul Genezozitatii, organizat de Asociatia Help Autism la care a fost prezent, a afisat o frizura noua, foarte moderna. E foarte mandru ca duppa destul de mult timp a reusit in sfarsit sa-si faca tunsoarea la care visa.

Designerul Razvan Ciobanu a apelat anul trecut la serviciile deja binecunoscutului doctor de cheliosi, Dr. Felix Popescu, managerul clinicii Dr. Felix Hair Implant – DHI Romania, clinica la standarde internationale care se bate cu orice clinica de profil prestigioasa din lume.

Atunci, "linia frontala s-a refacut complet si parul pare mult mai des in partea din fata, cele 2500 de fire noi pe care i le-am implantat facandu-si simtita prezenta. Era firesc sa aiba un rezultat bun, pacientii trebuie doar sa aiba putina rabdare, firele implantate cad, apoi din radacina lor rasar fire noi, ca la bebelusi, care cresc in timp.

Dupa care ne putem face orice frizura dorim, scapam de complexe si intinerim cu zece ani. Calvitia imbatraneste orice barbat cu minim zece ani", a declarat dr. Felix Popescu.

 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod