Kylie vrea 7 camere cu pereti de oglinzi

Facebook Twitter Comenteaza
Kylie vrea 7 camere cu pereti de oglinzi

Data de 17 mai se anunta a fi una de neuitat pentru toti fanii care vor veni sa o vada in concert pe Kylie: 2 ore de hituri, 7 tinute semnate Jean Paul Gaultier, 14 dansatori, 4 acrobati, un show exploziv de sunet si lumini.

Concertul de sambata seara va presupune o adevarata desfasurare de forte: alaturi de staff-ului artistei, pentru montarea, supervizarea si demontarea scenei vor fi mobilizati aproximativ 200 de tehnicieni romani. Pentru culise, echipa de productie a artistei a solicitat 7 cabine, bine luminate, fiecare dintre ele cu pereti de oglinda, si nu mai putin de 250 de prosoape, toate negre! Fabuloasa productie a turneului KyleX2008, care a impresionat deja publicul din Franta si Germania, a ajuns in Romania cu 20 tiruri, iar o parte din echipa artistei a ajuns deja, in total fiind asteptate 7 autocare cu tehnicieni, dansatori, acrobati, muzicieni, si stilisti.

Cei care isi doresc sa o vada pe Kylie la Bucuresti ar trebui sa se grabeasca: biletele pentru concert sunt aproape epuizate, ultima categorie in care mai exista locuri disponibile fiind cea de 95 lei (Gazon B).

Ai nevoie de un sfat?

Intreaba pe

Afla ultimele noutati

Aboneaza-te la newsletter »
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod