Katy Perry, petrecere aniversară de 4 milioane de dolari

Cântăreața americană pregătește o petrecere fastuoasă de ziua ei de naștere, la 25 octombrie, în Egipt, cu rudele și prietenii cărora le va plăti drumul cu avionul și sejurul, informează ziarul El Mundo, citat de Agerpres.
Katy Perry nu se va uita la bani la împlinirea vârstei de 30 de ani. Potrivit unor surse apropiate artistei, ea va cheltui circa 4 milioane de dolari (peste 3 milioane de euro) pentru ca invitaților să nu le lipsească nimic. Le va suporta toate cheltuielile de deplasare și de ședere în Egipt, țară față de care și-a arătat atașamentul în videoclipul "Dark Horse".

Cântăreața își poate permite acest lux, având în vedere că anul trecut a câștigat aproximativ 40 de milioane de dolari.
Ideea lui Perry este să își ducă prietenii apropiați și rudele până în Egipt pentru a-și aniversa o vârstă rotundă. Ea trece prin-un moment profesional bun. Zecile de milioane câștigate anul trecut nu s-au datorat doar producțiilor muzicale, ci și colaborărilor cu mărcile Cover Girl și Pop Chips.

Singura problemă a excursiei în Egipt nu va fi de natură financiară, ci delicata situație socio-politică cu care se confruntă această țară, notează publicația citată de Agerpres.
Pentru a nu avea surprize, artista va lua cu ea propria echipă de gărzi de corp pentru a asigura securitatea unei petreceri care se anunță monumentală.


Foto: Hepta
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod