Jojo a născut o fetiță. Paul Ipate a devenit tată pentru prima oară

de Georgiana Dorobanţu, 10 Ianuarie 2017
Jojo a născut o fetiță. Paul Ipate a devenit tată pentru prima oară

Jojo, pe numele său real Cătălina Grama, a născut prin cezariană, marți, 10 ianuarie, o fetiță perfect sănătoasă. Vedeta și partenerul său, actorul Paul Ipate, au anunțat vestea printr-un mesaj postat pe Facebook.
Fetița va purta numele Zora Maria, Paul Ipate devenind tată pentru prima oară. Jojo mai are un băiețel în vârstă de cinci ani din căsnicia cu Ionuț Grama.

Jojo a postat un mesaj emoționant pe contul de Facebook, imediat ce a adus pe lume al doilea copil. "Zânuța noastră a venit pe lume! Astăzi s-a născut Zora Maria Ipate și lumea a zâmbit primind-o în brațele sale. Eu și Paul ne simțim binecuvantați și fericiți că totul a fost bine și lin și că ne putem strânge în sfârșit în brațe minunea de fetiță. Le mulțumim din toată inima tuturor celor ce ne-au fost alături în acest moment plin de emoție.
Vă mulțumesc din inimă tuturor celor de aici pentru toata atenția și prețuirea pe care ni le oferiți în fiecare clipă. Zora doarme liniștită la pieptul meu cu obrajorii ei de petale și știu că în acest moment sunt cea mai fericită mămică din lume. Iubesc și sunt iubită așa cum nu am mai fost vreodată și am cele mai frumoase comori din lume de la A la Z: pe Achim și pe Zora
”, a scris Jojo pe contul de socializare.

Recomandă acest articol:

Facebook Twitter gplus

Dacă ţi-a plăcut acest articol, te așteptăm și pe pagina noastră de Facebook!

 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod