John Branca si John McClain, executorii averii lui Michael Jackson

11 Noiembrie 2009
Facebook Twitter Comenteaza
John Branca si John McClain, executorii averii lui Michael Jackson

Avocatul John Branca si producatorul muzical John McClain au fost desemnati, marti, de catre un judecator american, executorii legali ai averii lui Mickael Jackson, aceasta decizie oferindu-le celor doi competente sporite in ceea ce priveste administrarea averii cantaretului, potrivit Mediafax.

Decizia a fost luata dupa ce avocatul lui Katherine Jackson, mama cantaretului, a declarat ca aceasta este de acord cu ea.

Expertii se asteapta ca averea lui Michael Jackson sa creasca cu cel putin 200 de milioane de dolari pana la sfarsitul acestui an, gratie documentarului "This Is It" - care ruleaza in prezent in cinematografele din toata lumea si care prezinta inregistrari video ale repetitiilor starului pentru cele 50 de concerte pe care ar fi trebuit sa le sustina la O2 Arena din Londra, incepand din 13 iulie -, dar si cu ajutorul vanzarilor de albume si al celorlalte activitati conexe organizate de John Branca si de John McClain.

Pana in prezent, avocatul John Branca si producatorul muzical John McClain s-au ocupat de averea starului in calitate de administratori, insa numirea lor ca executori le ofera competente sporite, facand aproape imposibila contestarea pozitiei lor de catre o terta parte.

Printr-o petitie depusa la tribunal, Joe Jackson, tatal cantaretului, a contestat numirea lui Branca si a lui McClain ca executori testamentari, insa judecatorul Mitchell Beckloff, de la Curtea Superioara de Justitie din Los Angeles, a respins, marti, aceasta obiectie.

Mitchell Beckloff a considerat ca Joe Jackson, care a avut o relatie tensionata cu fiul sau si nu a fost inclus in testamentul cantaretului, nu are dreptul de a contesta numirea lui Branca si McClain ca executori ai averii lui Michael Jackson.


Ai nevoie de un sfat?

Intreaba pe

Afla ultimele noutati

Aboneaza-te la newsletter »
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod