Jerry Seinfeld, anchetat de politie

26 Februarie 2010
Facebook Twitter Comenteaza
Jerry Seinfeld, anchetat de politie

Protagonistul sitcom-ului cu acelasi nume a descoperit ca a ajuns, fara sa vrea, subiectul unei anchete a politiei. Departamentul de politie din New York a inceput sa investigheze cazul disparitiei unei placute cu insemnele politiei din Bronx ce permitea parcarea in orice loc si, surprinzator, au descoperit ca aceasta se afla chiar in masina lui... Jerry Seinfeld.

Elisabeth Clark Zoia, purtatoarea de cuvint a actorului, a declarat ca acesta nu avea habar ca in masina sa se afla un obiect ce apartinea politiei din Bronx.
De fapt acel permis de parcare fusese adus de soferul lui Seinfeld, un fost ofiter de politie in prezent pensionar.

Acesta a declarat ca, intr-o zi, cind il conducea pe Seinfeld la studiouri, a fost ingrijorat din cauza multimii strinse si s-a temut pentru securitatea lui Seinfeld. In acel moment a postat placuta cu insemnele politiei si s-a dus sa-l conduca pe Jerry pe platouri.

Seinfeld si-a cerut scuze pentru acest incident si a promis ca nu se va repeat. Insa nu l-a concediat pe sofer, care lucreaza de multi ani pentru el.

Ramine de vazut daca si politia din New York ii va ierta, pentru ca investigatiile legate de disparitia acelui permis de parcare dateaza inca de la sfirsitul anului 2007.

Ai nevoie de un sfat?

Intreaba pe

Afla ultimele noutati

Aboneaza-te la newsletter »
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod