Jennifer Lawrence: "Ar trebui să vă crape obrazul de ruşine că v-aţi uitat la pozele mele nud..."

La mai bine de o lună de la furtul pozelor nud ale actriţei Jennifer Lawrence, aceasta a acceptat propunerea jurnaliştilor de la „Vanity Fair” de a apărea pe coperta revistei şi de "a avea ultimul cuvânt" cu privire la incident. Lawrence a pozat într-o postură seducătoare, pentru a arăta - probabil - că ea trebuie să decidă cum se prezintă public, nu hackerii, şi a tranşat lucrurile cu privire la incident.

"Nu este nimic pentru care să-mi pară rău. Am fost timp de patru ani într-o relaţie grozavă, sănătoasă, plină de afecţiune. A fost o relaţie la distanţă, aşa că fie prietenul tău se uită la filme porno, fie se uită la tine... Doar pentru că sunt o persoană publică, pentru că sunt o actriţă, nu înseamnă că mi-am dorit asta", spune ea.

"Imaginea mea nu vine împreună cu drepturile asupra ei. Este corpul meu, şi trebuie să fie alegerea mea, iar faptul că nu este alegerea mea este absolut dezgustător. Nu îmi vine să cred că aşa e lumea în care trăim", a concluzionat protagonista din "The Hunger Games", "Winter's Bone" și "Silver Linings Playbook".

Citește continuarea articolului pe cinemagia.ro!

 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod