Jennifer Aniston, din nou singura

13 Martie 2009
Facebook Twitter Comenteaza
Jennifer Aniston, din nou singura

La putin timp dupa ce s-a intors din Europa unde si-a promovat cel mai nou film, "Marley and Me", Jennifer Aniston s-a despartit de iubitul ei, John Mayer. "Au avut cateva neintelegeri si au hotarat sa puna punct relatiei", a declarat un prieten al actritei, pentru People. "Jen merge mai departe, asa cum a facut-o de fiecare data. Pare sa fie destul de fericita", a continuat acesta.

Problemele intre cei doi au aparut de ceva timp. In toata aceasta perioada, Jennifer a fost vazuta in compania prietenei ei, Courteney Cox Arquette, dar si a antrenorului de yoga, Mandy Ingber.
Pe de alta parte nici Mayer nu a fost foarte prezent in viata ei, el fiind ocupat cu noul album si cu ultimele retusuri la casa pe care si-a construit-o.

Cei doi nu sunt la prima despartire. In august 2008 a aparut stirea ca Jennifer si John si-au spus adio, lucru confirmat si de el intr-o conferinta de presa: "Am terminat aceasta relatie ca sa fiu singur. Nu vreau sa irosesc timpul nimanui, pentru ca nu mi se pare in regula".

Ai nevoie de un sfat?

Intreaba pe

Afla ultimele noutati

Aboneaza-te la newsletter »
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod