James Arthur a petrecut în România ca un rege!

Câștigătorul X Factor l-a avut ca gazdă pe sosia lui Bote și i-au plăcut la nebunie ardelencele! “Era numai cu ochii după ele”!

James Arthur a venit în România, zilele trecute,pentru a susține un super concert la  Cluj. Cel mai cunoscut câștigător X Factor din întreagă lume, englezul care a dat lovitura cu celebrul hit "Impossible", a fost tratat regește și s-a simțit minunat în orașul de pe Someș.
 
Până să susțină show-ul în clubul "Noa", James a petrecut tot weekend-ul alături de Andrei Dumitriu,cunoscut publicului drept sosia lui Bote datorită asemănării cu apreciatul designer.

Prezentator al emisiunii "U Night" i-a arătat britanicului Clujul și apoi i-a luat și un interviu pentru show-ul sau, bazat pe atmosfera din localurile de noapte.

" Deși este un superstar, James Arthur nu a avut fițe și a apreciat pe toată lumea. Este un cântăreț de o  modestie rară și un mare talent și are o voce live care a fermecat mulțimea încă de la primele versuri. Transmite o energie pozitivă și mi-a plăcut mult că a cântat din suflet și nu neapărat pentru bani.

Dincolo de scenă, este un tip interesant, i-au plăcut fetele din Ardeal și era numai cu ochii după ele, și cu unele ardelence a și flirtat. S-a bucurat apoi și de tratamente speciale, întrucât patronul clubului care l-a invitat în țara noastră i-a pus și lui și mie la dispoziție limuzine și am dat o tură prin împrejurimi. Pe urmă, am și luat masă la un restaurant elegant, în timp ce seara ne-am bucurat de concert,dar și de petrecerea din locația clujeană. La final, ne-am strâns mana bărbătește și am hotărât să facem un interviu în Anglia peste puțin timp" , a povestit Andrei Dumitriu, care a fost și amfitrionul lui James Arthur în România.

 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod