iPhone 4S, premiul săptămânii la Hollywood Multiplex

În fiecare săptămâna, Hollywood Multiplex şi CinemaPRO îţi dau şansa să câştigi un iPhone 4S.

În fiecare săptămâna, Hollywood Multiplex şi CinemaPRO îţi dau şansa să câştigi un iPhone 4S.

Astfel, spectatorii care trec pragul Hollywood Multiplex sunt asteptaţi să se fotografieze în locul special amenajat ca apoi să încarce aceste fotografii în aplicaţia Star of the Week, de pe http://www.facebook.com/hollywwoodmultiplex. Fotografiile cu cele mai multe Like-uri vor câştiga săptămânal câte un IPhone 4S. Singura condiţie este ca participanţii să păstreze biletul la film.

În plus, pentru încă o săptămână, adică până pe 30 mai, va ramane activă şi aplicaţia Line the Cinema, aplicaţie în cadrul căreia trebuie potrivite replici celebre ale cinematografiei mondiale cu filmele cărora aparţin.

Ceea ce înseamnă că spectatorii care înscriu în aplicaţie codul biletului unui film pe care l-au văzut la Hollywood Multiplex sau CinemaPRO, pot castiga una dintre cele mai dorite colecţii de filme pe DVD.

Nu lipseşte nici Marele Premiu! Acesta constă într-o vizită la Londra, în luna iulie, direct  pe covorul roşu al premierei filmului The Dark Knight Rises / Cavalerul negru: Legenda Renaşte.  Până pe 13 iunie, dacă îţi place pagina http://www.facebook.com/hollywwoodmultiplex şi premiilor o să le placă de tine.
Intră chiar acum pe http://apps.facebook.com/motoractiune!

 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod