Ionut Iftimoaie si-a facut deja cadou de Craciun - implant de par

In ajun de sarbatori, chiar inainte de un eveniment important pentru cariera lui, gala Superkombat de la Torino, Ionut Iftimoaie a incaput pe mana medicului Felix Popescu pentru a-si face implant de par.

A fost cadoul pe care si l-a facut singur de Craciun. Interventia nu i-a dat emotii deloc, la doar cateva zile s-a urcat in avion si a plecat la Torino fara niciun fel de problema. El a ales clinica a carei imagine este Catalin Botezatu, impresionat de rezultatul spectaculos pe care l-a avut designerul la doar 6 luni de la interventie, dar si pentru ca are multi amici sportivi care au apelat la acest medic.

Iftimoaie si-a aratat noul look la gala de Superkombat de la Torino, acolo unde l-a antrenat cu succes pe Lucian Danilescu.

Pana in prezent, Iftimoaie, Catalin Botezatu, Razvan Ciobanu, tensimenul drian Ungur, Rodion Camataru, Dinu Maxer sau Cornel Pasat sunt doar cateva dintre vedetele care si-au facut implant de par la Felix Popescu. Incantat de interventie si de profesionalismul medicului, Ionut a ales ca echipa lui sa-i poarte numele pe echipament.

 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod