Ion Caramitru şi Horaţiu Mălaele, împreună pe scenă pentru prima dată

5 Decembrie 2011
Facebook Twitter Comenteaza
Ion Caramitru şi Horaţiu Mălaele, împreună pe scenă pentru prima dată
Crăciunul aduce o întâlnire neconvenţională cu doi actori de excepţie, Ion Caramitru şi Horaţiu Mălăele, care urcă pentru prima dată împreună pe scenă pentru un spectacol de improvizaţie, plin de sensibilitate, profunzime şi umor.

“Pentru că starea de graţie a actorului este improvizaţia, ne dorim un spectacol viu, interactiv şi atipic”, spune Horaţiu Mălăele. Spectacolul “Caramitru-Mălăele, un Crăciun şi două stele”, va avea loc marţi, 20 decembrie, de la ora 20.00, în Sala Mare a Teatrului Naţional din Bucureşti.
Biletele se găsesc la casieria Teatrului Naţional din Bucureşti (tel 021. 314.71.71), la Sala Palatului, la Palatul Copiilor, în Unirea Shopping Center (parter), Librăriile Adevărul, Libraria Mihai Eminescu şi online, pe www.biletoo.ro, www.blt.ro si pe www.bilete.ro sau în oficiile Poştei Române semnalizate Bilete.ro. Preturile biletelor variaza intre 30 si 100 de lei, in functie de categorie.

O întâlnire memorabilă. Actori celebri şi regizori afirmaţi, partenerii de dialog au în comun, dincolo de pasiunea pentru teatru, mult farmec, forţă şi o naturaleţe ce le-a adus întotdeauna admiratori şi ropote de aplauze.
Pot face din orice întâlnire una memorabilă, iar o discuţie liberă poate fi oricând o lecţie de teatru şi o lecţie de viaţă. Au o afinitate comună către versuri, sunt amândoi mari cercetători într-ale poeziei, un teritoriu sensibil în care se ascund multe virtuţi scenice, teatrale, pe lângă multe dintre virtuţile sufletului. Spectacolul reprezintă o mult aşteptată premieră: este vorba de prima întâlnire pe scenă a celor doi în zeci de ani de excepţională carieră.
Desigur, cu o notabilă excepţie: comedia “Dineu cu proşti”, unul dintre succesele răsunătoare ale naţionalului bucureştean, un spectacol regizat de Ion Caramitru în care Horaţiu Mălăele desăvârşeşte, cu naturaleţe şi profunzime, un rol primit cu superlative de critică, Francois. În liniştea din prejma Crăciunului, eleganţa unei conversaţii între doi prieteni ar putea însemna o porţie considerabilă de râs sănătos sau ar putea aprinde o candelă cu miros de brad, care să lumineze în suflet până departe.
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod