Inspiraţia Irinei Schrotter: nouă Colecţie Lenor Parfumelle

Suprinde-ţi perechea în noaptea de Revelion printr-o apariţie plină de strălucire, inspirată de luxul franţuzesc!
Suprinde-ţi perechea în noaptea de Revelion printr-o apariţie plină de strălucire, inspirată de luxul franţuzesc! La trecerea dintre ani, lasă-te învăluită de parfumul franţuzesc al hainelor de lux, create de Irina Schrotter şi alege una din cele trei modele de rochii Lenor Parfumelle: Subtile, Seduisante sau Magnifique.

Amintind de cele mai rafinate arome franţuzeşti, noua colecţie Lenor Parfumelle este disponibilă în trei variante: Magnifique (o combinaţie de pere şi citrice, orhidee alba, Floarea Florilor (Ylang Ylang), în timp ce mirosul de bază e un amestec de santal şi vanilie), Seduissante (dezvăluie un amestec floral de iasomie, Ylang Ylang şi floare de chiparos, oferind un parfum proaspăt de lămâie italiană şi prună) şi Subtile (un iz de iasomie, mimoză şi frezie, şi o uşoară aromă de vanilie şi nucă de cocos).
 

Fiecare din cele trei variante au surprins esenţa parfumului frantuzesc. Colectia Lenor Parfumelle - o modalitate simplă de a conferi stil şi eleganţă - în fiecare zi, pe durata întregii zile.
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod