Încurajaţi de Dana Săvuică, jurnaliştii au fost vrăjitori pentru o zi la Băneasa Shopping City

29 Octombrie 2010
Facebook Twitter Comenteaza
Încurajaţi de Dana Săvuică, jurnaliştii au fost vrăjitori pentru o zi la Băneasa Shopping City
Ieri, 27 octombrie, a avut loc Cupa Presei la Vrăjitorie în Băneasa Shopping City. Ajuns anul acesta la cea de-a treia ediţie, evenimentul este organizat în fiecare an în preajma sărbătorii de Halloween şi provoacă jurnaliştii la un concurs cu probe specifice.

Parada de modă horror, proba de îndemânare, proba de "cea mai fashionable mumie" şi proba de dans cu mătura sunt încercările la care au fost supuşi anul acesta prietenii din presă.
Încurajaţi de preşedintele juriului, Dana Săvuică, jurnaliştii şi-au intrat repede în rolul de vrăjitori fashionable şi au făcut tot posibilul să impresioneze juriul.

Cu toate că juriului i-a fost foarte greu să delibereze, totuşi fiecare concurs trebuie să îşi aibe câştigătorii săi. În cazul nostru, locul I la Cupa Presei la Vrăjitorie a fost ocupat de Alexandru Saulea si Mihai Pop, de la CanCan, locul II i-a revenit Cristinei Cojucar şi Andreei Drăgan, de la Replicavedetelor.ro, iar pe locul III s-a situat Iulian Ioncea, de la adevarul.ro.


Toţi participanţii au primit premii constând în vouchere de cumpărături şi accesorii de Halloween. Juriul ediţiei cu numărul 3 al Cupei Presei la Vrăjitorie a fost format din: Dana Săvuică (Preşedintele Juriului), Ileana Petrache (Advertising Manager LOOK! şi Popcorn), Roxana Răcănel (Media Specialist Băneasa Developments) şi Raluca Mihălăchioiu (Senior PR Consultant Rogalski Grigoriu PR).
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod