Îngrijire în profunzime și culori bogate, într-o nouă formulă de la Palette

Compromisurile au luat sfârșit. Datorită noii formule îmbunătățite de la Palette Permanent Natural Colors, acum este mai ușor ca oricând să ai un păr frumos, plin de strălucire și o culoare cu reflexii naturale.

Noua formulă nutritivă a gamei Palette Permanent Natural Colors este îmbogățită cu 4 uleiuri prețioase (argan, migdale, caise şi macadamia) și jojoba pentru îngrijire intensă a părului în timpul vopsirii. Formula cremei colorante funcționează pe baza unui mix de pigmenţi perfect armonizaţi care pătrund profund în fibra capilară pentru o culoare mai vibrantă, cu multi-reflexii și de durată.



Palette Permanent Natural Colors propune cinci nuanțe noi pentru culori cu aspect natural, care completează gama anterioară de 14 de culori.
-    două nuanțe luminoase deschise: Blond Pastel Pur și Blond Pastel Rose, care deschid părul până la 2-4 tonuri și protejează culoarea împotriva urmelor arămii.

-    trei nuanțe moderne - Arămiu Deschis, Aluniu Închis și Șaten Ciocolatiu - pentru femeile care doresc un look elegant și seducător, o culoare cu multi-reflexii naturale și acoperire până la 100% a firelor albe.



Vopsea nutritivă Palette Permanent Natural Colors cu 4 Uleiuri & Jojoba
Gramaj: 110 ml
Preț recomandat: 12.99 lei/bucată

Henkel operează la nivel mondial cu cele mai importante branduri și tehnologii în trei domenii de activitate: Laundry & Home Care, Beauty Care și Tehnologii Adezive.

Fondată în 1876, Henkel deține poziții de conducere la nivel global pe piață atât în afacerile de consum, cât și în cele industriale cu branduri bine cunoscute, cum ar fi Persil, Schwarzkopf și Loctite. Henkel are aproximativ 47.000 de angajați și, în anul fiscal 2013, a raportat vânzări de 16,4 miliarde de euro și un profit operațional ajustat de 2,5 miliarde de euro. Acțiunile preferențiale Henkel sunt listate în indicele bursier german DAX.

 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod