Incepe seria de intamplari muzicale “Metropolis Music Live”

Teatrul Metropolis prezinta, in exclusivitate, un concept nou, creativ, ce imbina blues-ul, jazz-ul, teatrul, muzica de buna calitate si frumosul. “Metropolis Music Live” reprezinta o serie de concerte dedicate tuturor iubitorilor de cultura si se vor desfasura, in totalitate, la Teatrul Metropolis.

Teatrul Metropolis prezinta, in exclusivitate, un concept nou, creativ, ce imbina blues-ul, jazz-ul, teatrul, muzica de buna calitate si frumosul. “Metropolis Music Live” reprezinta  o serie de concerte dedicate tuturor iubitorilor de cultura si se vor desfasura, in totalitate, la Teatrul Metropolis.

Primul concert de mare finete artistica va avea loc pe data de 29 martie si  va fi sustinut de “SirBlues” – alias Valerian Răcilă impreuna cu Raul kusak, care va vor fascina cu virtuozitatea impecabila, cu muzicalitatea si armonia versului, toate adunate sub conceptul de “handmade blues”.

Decorul va fi unul simplu: o scena, doi artisti extraordinari si blues. Handmade. De exceptie.

„În hărmălaia de la noi, Vali si Raul nu se aud deloc. Nici n-ar avea cum. Lălăiala boccie acoperă aproape tot Muzica nefardată strident, nerujată, muzica aceea care nu îmbătrîneste urît si care, dimineata, culmea, poate fi chiar mai frumoasă si mai proaspătă decît a fost aseară”, aprecia Catalin Stefanescu.

Costul unui bilet este de 49 de lei si se poate achizitiona doar de la casa de bilete a Teatrului Metropolis, de luni-vineri intre orele 10:00-19:00.

Pentru actualizari va rugam sa consultati www.teatrulmetropolis.ro.

Proiectul este initiat de Teatrul Metropolis si inegalabilul Nicu Alifantis si va continua in fiecare luna, cu noi invitati si cu noi intamplari musicale.

Handmade blues / Vali”SirBlues” Racila si Raul Kusak:

 

 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod