La Grand Cinema Digiplex te bucuri de umorul britanic

In premiera la Grand Cinema Digiplex ai posibilitatea sa te intalnesti cu umorul britanic.
Programat pentru marti, 19 martie, de la ora 20:30, in Grand Cinema Digiplex, show-ul de stand up comedy reuneste trei dintre cei mai renumiti comedianti din Marea Britanie, Geoff Whiting, Jeff Leach si Christian Reilly. Vino alaturi de ei sa te bucuri de umorul britanic. Pretul unui bilet este 55 de lei.

Geoff Whiting este un bine cunoscut si simpatizat realizator si prezentator de emisiuni, atat in televiziune cat si la radio. Anul acesta implineste 15 ani in circuitul de stand-up. Actul de comedie ce-i poarta semnatura este definit ca puternic, amuzant si versatil, avand o experienta bogata in a lucra cu toate cluburile de comedie remarcabile din Europa.
Impresionant este si numarul de aparitii la festivaluri si emisiuni TV, respectiv radio, dar si la petreceri corporative sau nunti.
Jurnalistii de la “Scene Magazine Bristol” il descriu ca fiind cat se poate de amuzant si avand o extraordinara siguranta de sine.

Jeff Leach se recomanda ca fiind comediant, actor, prezentator si cretin. Si-a descoperit si si-a imbunatatit pasiunea pentru comedie in facultate, la postul de radio al studentilor, iar acum are propriul lui club de stand-up, LOL (Leach On Laughter).
Show-urile lui sunt unele dintre cele mai apreciate si distractive, fiind considerat de presa ca noul favorit in acest domeniu.
Sarmul, umorul, si inteligenta sunt punctele lui forte.

Christian Reilly stie sa imbine perfect umorul cu muzica. Sunetul de chitara si povestirile amuzante fac intotdeauna deliciul publicului la numeroase festivaluri si emisiuni TV din Statele Unite, Australia, Noua Zeelanda si Marea Britanie.
Este cunoscut pentru ironia intepatoare, energia debordanta si mai ales pentru cantecele comice. Nu trebuie ratata interpretarea live.

Numai la Grand Cinema Digiplex te poti bucura de aceasta experienta unica.
Te asteptam marti, 19 martie, sa gusti din adevaratul umor britanic. Pentru mai multe detalii, accesati www.grandcinemadigiplex.ro.
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod