Începe „Extravaganza promoţiilor de Crăciun”

15 Decembrie 2011
Facebook Twitter Comenteaza
Începe „Extravaganza promoţiilor de Crăciun”

Începe „Extravaganza promoţiilor de Crăciun” cu muzică bună, cocktailuri savuroase şi defilări de modă, care vor transforma o ieşire la mall într-o super petrecere antrenantă de Crăciun.

Magazinele din centrul comercial Băneasa Shopping City vor fi deschise până la miezul nopţii, iar cumpărătorii vor avea parte de o mulţime de oferte la brandurile favorite. Discounturi de până la 60% în peste 150 de magazine participante din Băneasa Shopping City îi aşteaptă pe toţi vizitatorii.

În plus, toţi posesorii Băneasa Bonus Card şi Bonus Card sunt răsplătiţi până pe 8 ianuarie 2012 cu o perioadă de graţie de 2 luni la achitarea produselor pentru cumpărăturile efectuate în magazinele partenere din Băneasa Shopping City.

Perioada de graţie de 2 luni se adaugă avantajelor deja existente pentru cele două carduri, respectiv 3 rate suplimentare, fără dobândă, şi 5% bonus din valoarea cumpărăturilor efectuate în cele aproape 100 de magazine partenere din centrul comercial.

Pe 16 decembrie, Dimensione Danza organizează Fashion Night Out în magazinul din Băneasa Shopping City, cu reduceri de 25% la toată colecţia. În plus, la standul Mario Bădescu din Băneasa Shopping City, în intervalul 20.00 - 22.00, Dana Sota îşi invită cititoarele de pe blog pentru a le oferi sfaturi, trucuri şi recomandări de îngrijire personală.


Pentru mai multe detalii despre programul Băneasa Shopping City de sărbători, vizitaţi http://www.baneasashoppingcity.ro/. 

 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod