Începând cu 1 mai, în clinicile Medsana scad prețurile la o parte din analizele de laborator, inclusiv teste genetice

Începând cu 1 mai, Centrul Medical Medsana reduce în medie cu până la 18% costul pentru anumite tipuri de analize de laborator (din categorii precum biochimie, electroliți și markeri neoplazici, hormoni, hematologie, ORL, alergologie, imunologie, bacteriologie, genetică, ș.a.).
Începând cu 1 mai, Centrul Medical Medsana reduce în medie cu până la 18% costul pentru anumite tipuri de analize de laborator (din categorii precum biochimie, electroliți și markeri neoplazici, hormoni, hematologie, ORL, alergologie, imunologie, bacteriologie, genetică, ș.a.).

“Această reducere a tarifelor pentru anumite tipuri de analize este rezultatul eficientizării unor operațiuni și costuri interne în urma investițiilor efectuate în aparatură medicală de laborator performantă. Din categoria analizelor reduse, pe lângă cele uzuale (precum hemoleucogramă, colesterol, electroforeză, transaminaze), aș menționa testul Babeș-Papanicolau, teste de bacteriologie și imunologie, teste genetice prenatale (extended prenatal EPP, cariotip din vilozități coriale, cariotip din lichid amniotic si din sânge), diverse testări genetice recomandate în special gravidelor (precum analize genetice moleculare pentru Factor V Leiden, factor R2 și protrombină, MTHFR).
Astfel, răspundem nevoilor pacienților noștri interesați atât de teste de screening, cât și de teste de diagnostic și le oferim servicii de laborator de înaltă calitate la prețuri mai bune”
, declară Olga Baltac (foto), director laborator, Centrul Medical Medsana.

Acest nou demers vine să completeze strategia Centrului Medical Medsana de a se concentra pe prevenirea și diagnosticarea principalelor afecțiuni medicale. Programele de profilaxie inițiate în anul 2011, presupun acțiuni de informare și educare, precum și pachete complexe de servicii medicale de prevenție prin screening destinate persoanelor fizice (Sarcina pas cu pas – pachet complex de servicii de laborator destinat femeilor însărcinate, LadyCare şi LadyCare+ - împotriva cancerului de sân şi de col, NutriCare - împotriva diabetului şi obezității, CardioCare - împotriva afecțiunilor cardiovasculare).

Deschizător de drumuri pe piaţă autohtonă de servicii medicale private, Medsana a fost primul centru medical care a introdus în România conceptul de clinică multidisciplinară, oferind încă de la înfiinţare, din 1996, servicii complete de diagnostic şi tratament.
Reţeaua Medsana cuprinde în acest moment două centre medicale în Bucureşti: Primăverii şi Cotroceni, un centru medical multidisciplinar în Ploieşti şi două laboratoare de analize acreditate ISO, echipate cu analizoare automate care oferă rezultate precise şi rapide. Medsana oferă consultanţă medicală în peste 30 de specialităţi, peste 450 de teste de laborator, majoritatea cu rezultat în aceeaşi zi, fiind printre puţinele centre medicale din România care efectuează o gamă amplă de teste genetice şi moleculare.

Ca o recunoaştere a standardului înalt de calitate atins în serviciile medicale private, Centrul Medical Medsana a primit de-a lungul timpului mai multe distincții care se referă atât la nivelul de încredere a consumatorilor (Trusted Brand), cât şi la renumele şi imaginea clinicilor Medsana (Superbrands).
Începând cu anul 2005 Centrul Medical Medsana este partenerul medical al celui mai titrat club de fotbal din istoria României, FC Steaua București.

Mai multe informaţii sunt disponibile pe site-ul www.medsana.ro.
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod