Înaintea concertului de la Bucureşti, Francesco Napoli se pregăteşte cu Ianna!

16 Septembrie 2010
Facebook Twitter Comenteaza
Înaintea concertului de la Bucureşti, Francesco Napoli se pregăteşte cu Ianna!

Carismaticul italian ne dă o lecţie despre cum să fii la modă chiar şi atunci când a trecut ceva timp de când cariera muzicală a atins apogeul! Chiar dacă este unul dintre artiştii care se ascultau şi acum 20 de ani, Francesco Napoli se reinventează şi încearcă să fie cât mai bun, acaparând câţi mai mulţi fani!
 
De curând, el a realizat un duet cu frumoasa Ianna, componenta trupei Ladies! Tânăra este singura cântăreaţă din România care abordează genul pop-operă.

Piesa a fost înregistrată în primăvara acestui an şi se numeşte Come Ho Fatto. Piesa celor doi a intrat şi în catalogul cunoscutului magazin virtual iTunes, de unde poate fi descărcată pe telefoanele mobile din toată lumea.

Italianului i-a plăcut foarte mult colaborarea cu Ianna astfel încât a invitat-o să îl însoţească şi la câteva concerte pe care acesta le-a susţinut în Italia şi Polonia. Cei doi au mai cântat împreună şi anul trecut, la concertul cu Sandra, organizat de Project Events, în care italianul a fost cel care a deschis show-ul! Artistul a fost extrem de bine primit de public, oamenii cântând şi dansând împreună cu artistul, acesta emotionandu-se când a fost chemat la bis, lăsând să-i cadă pe obraz şi câteva lacrimi.

 
Şi anul acesta italianul va deschide concertul altei mari vedete de sex feminin, Jennifer Rush! Evenimentul va avea loc la Sala Palatului pe 17 octombrie, fiind programat pentru ora 19.00. Artistul a pregătit un playlist special pentru admiratorii săi din România, din care bineînţeles nu lipseşte renumita sa Marina, piesă cu care a devenit faimos. Printre piesele pe care le va cânta romanticul italian se află şi Americano, Balla Balla, Lady Fantasy, Pianno Pianno şi Come Ho Fatto - piesă cântată împreună cu aceeaşi Ianna.

 
De asemenea, şi Jennifer Rush doreşte să împartă cu publicul prezent piese dragi ei, printre care şi piesa cu care a câştigat un titlu în Cartea Recordurilor a€“ The Power Of Love. Admiratorii vor putea să-i audă vocea inconfundabilă şi pe piese ca: Ave Maria, Destiny, Heart Over Mind, If You Ever Lose My Love.
   
Biletele la concert se găsesc la casieria Sălii Palatului, în magazinele Diverta, Muzica Store, Librăria Eminescu şi online pe: www.biletoo.ro, www.myticket.ro, www.bilete.ro, www.blt.ro şi www.ticketpoint.ro.
Biletele sunt împărţite pe categorii, având următoarele preţuri:
 
- V.I.P. - 250 lei
- Categoria I - 200 lei
- Categoria II - 175 lei
- Categoria III - 150 lei
- Categoria IV - 100 lei
-
- Categoria V - 50 lei

 

 

 

 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod