În ediţia din 27 mai, de la 20:30: Vedetele de la “MasterChef. Proba Celebrităţii” îi testează pe cei 12 concurenţi

Marţi, 27 mai, la PRO TV se întorc cei trei finalişti ai “MasterChef. Proba Celebrităţii” pentru a le testa concurenţilor actuali MasterChef abilităţile culinare. Elena Lasconi, Don Baxter şi Pacha Man vor fi invitaţii speciali ai celei de-a XI-a ediţii MasterChef, alături de Marek Raditsch, un Chef celebru în toată lumea.
În cursa pentru titlul de MasterChef au mai rămas 12 participanţi, care aşteaptă noi surprize, teste sub presiune şi probe inedite din partea juraţilor. În noua ediţie, finaliştii de la “MasterChef. Proba Celebrităţii” se întorc cu preparate uimitoare, pe care actualii concurenţi vor încerca să le reproducă.

Însă marea surpriză a emisiunii de mâine este Chef Marek Raditsch, cel care a avut onoarea să gătească pentru Regele Norvegiei, Albert de Monaco, Familia Clinton, Mick Jagger sau Robbie Williams.
Concurenţii MasterChef vor fi provocaţi să reproducă plating-urile speciale realizate de Chef Marek.

Telespectatorii PRO TV vor putea urmări mâine ce sfaturi le oferă foştii concurenţi MasterChef noilor aspiranţi la titlu şi vor afla cine va intra la Testul sub presiune, de la 20.30, la “MasterChef”.    

“MasterChef“- Prinde gustul competiţiei, numai la PRO TV!
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod