I Blame Coco – un succes la Bucureşti!

de Ileana Voicu Ghinea, 8 Noiembrie 2010
Facebook Twitter Comenteaza
I Blame Coco – un succes la Bucureşti!
I Blame Coco a concertat vineri seară pentru prima dată în România, în cadrul unui eveniment prezentat de Burn Studios, la The Ark. Dacă cei mai sceptici dintre spectatori credeau că tânăra artistă este doar "fata lui tata", Coco şi-a impresionant audienţa cu un show energizant din care nu au lipsit celebrele piese "Caesar", "Quicker", "Selfmachine", dar şi noul single "In Spirit Golden", incluse pe albumul de debut "The Constant".

Seara a fost deschisă de Magnolia, Raluca Leahu & co reuşind să încălzească spiritele spectatorilor prezenţi cu un concert retro-disco-pop de aproape o oră.
Puţin dupa ora 23:00, Coco a urcat pe scena din The Ark Underground, în aplauzele publicului care au însoţit-o pe toată durata concertului. Tânăra de doar 20 de ani s-a arătat emoţionată de entuziasmul cu care a fost primită, mulţumind fanilor săi după aproape fiecare piesa interpretată.  

Concertul de la Bucureşti a fost primul pe care I Blame Coco l-a susţinut în Europa de Est şi ultimul dinaintea lansării primului său album de studio care va apărea pe piaţă la începutul săptămânii viitoare, urmând ca în România să fie disponibil din 25 noiembrie.
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod