Horia Brenciu şi Toni Grecu, spectacol caritabil pentru Dax

de Ileana Voicu Ghinea, 12 Octombrie 2010
Facebook Twitter Comenteaza
Horia Brenciu şi Toni Grecu, spectacol caritabil pentru Dax
Horia Brenciu se alătura artiştilor români care au iniţiat concerte caritabile în vederea strângerii de fonduri pentru saxofonistul Dax, diagnosticat cu cancer. Astfel, pe 16 octombrie, în club Tribute, Horia Brenciu, împreună cu alte nume mari - Toni Grecu, Andi Moisescu, Robert Turcescu, Virgil Iantu, Oana Sârbu şi Mihai Mărgineanu - se reunesc pentru un spectacol special dedicat unui muzician la fel de special.
 
"Este al treilea sau al patrulea eveniment care se organizează pentru strângerea de fonduri destinate însănătoşirii prietenului nostru.
Nu insist asupra bolii lui nemiloase, de care probabil aţi aflat până acum, ci vreau să vă invit la un show special, aşa cum merită un artist ca DAX. Toni Grecu, Robert Turcescu, Virgil Iantu, Oana Sârbu, Mihai Mărgineanu şi Andi Moisescu! Dacă aceste nume vă spun ceva, atunci veniţi la club Tribute, pe 16 octombrie. Intrarea va fi 100 de lei. Suma strânsă de aici va fi donată reparării braţului lui DAX, fără de care nici el nu mai poate cânta, dar nici noi nu ne-am mai putea bucura de el, ca muzician! Fiţi martorii acestei întîmplări! În Bucureşti şi în România, "LITTLE HELP FOR MY FRIEND” va fi un concert unic"
, a declarat Horia Brenciu.  
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod