Helena Bonham Carter, pictorial șocant: A pozat goală alături de un ton uriaş!

Actriţa britanică a pozat goală alături de un ton uriaş, în cadrul unei campanii care militează pentru protejarea vieţuitoarelor marine.

În cele două fotografii care promovează această campanie, vedeta, care, ca o ironie, a jucat în filmul "Peştele cel mare/ Big Fish", regizat de fostul ei partener de viaţă Tim Burton, ţine în braţe un ton de dimensiuni impresionante, informează site-ul contactmusic.com, citat de Mediafax.

Prezentă în faţa Camerei Comunelor din Londra, miercuri, în cadrul unui marş organizat pentru a atrage atenţia politicienilor britanici asupra nevoii imperative de a proteja speciile de peşti, balene, broaşte ţestoase, păsări şi pinguini, Helena Bonham Carter a declarat: "Sunt o mare susţinătoare a programelor de protejare a mediului marin.

Însă am o adevărată fobie faţă de peşti, iar, atunci când mi s-a cerut să mă fotografiez goală alături de un ton de 27 de kilograme, am fost mai îngrijorată de ideea de a-l atinge decât de faptul că trebuia să îmi dau jos hainele de pe mine".

"Mi-am învins frica şi, înainte ca dimineaţa respectivă să se încheie, ne-am împrietenit cu adevărat. El va fi partenerul meu de Sfântul Valentin", a adăugat, în glumă, actriţa britanică.

 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod