Gwyneth Paltrow nu intelege de ce atrage atentia presei

22 Martie 2009
Facebook Twitter Comenteaza
Gwyneth Paltrow nu intelege de ce atrage atentia presei

Actrita Gwyneth Paltrow nu intelege de ce mass-media ii acorda atat de multa atentie, in conditiile in care duce "o viata foarte linistita", noteaza site-ul FemaleFirst.

Paltrow este convinsa ca cititorii sunt mai degraba interesati de ultimele trasnai ale unor vedete ca Lindsay Lohan sau Britney Spears si nu de viata ei.

Actrita, devenita celebra datorita rolului jucat in pelicula "Shakespeare in Love" si casatoriei cu solistul trupei Coldplay, Chris Martin, eveniment petrecut in anul 2003, a declarat: "Inteleg daca ai gura mare, critici lumea sau te imbeti in public - esti un adevarat magnet si vei fi in lumina reflectoarelor.


Este evident ca, daca esti rebel, atragi atentia, asa cum se intampla cu Lindsay Lohan sau Britney Spears. Dar eu traiesc o viata foarte linistita. Nu fac nimic scandalos - nu ca nu as vrea, dar, pur si simplu, se intampla sa nu fac asta.".


Casatoria i-a transformat pe Chris Martin si Gwyneth Paltrow in unul dintre cele mai populare cupluri de la Hollywood. In prezent, cantaretul si actrita sunt parintii a doi copii, Apple si Moses.

Ai nevoie de un sfat?

Intreaba pe

Afla ultimele noutati

Aboneaza-te la newsletter »
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod