Gwyneth Paltrow a făcut o afacere proastă: Site-ul ei e plin de datorii

Gwyneth Paltrow este una dintre cel mai bine plătite actriţe de la Hollywood, astfel că poate acoperi pierderile acumulate de site-ul său


În 2014, compania - care şi-a mutat sediul general de la Londra la Los Angeles - a trecut printr-o modificare majoră a personajului angajat şi a managerilor. Astfel, Lisa Gersh, fostul director executiv al companiei Martha Stewart Living, l-a înlocuit în funcţia de CEO pe Sebastian Bishop, iar Preete Janda, directorul financiar al site-ului, şi-a părăsit în luna iulie funcţia pe care a ocupat-o vreme de un an, relatează RadarOnline.

838de mii de dolari este valorea pierderilor înregistrate în 2013 de site-ul Goop
Site-ul citat de Mediafax a anunţat în aprilie că Gwyneth Paltrow a obţinut un împrumut, fără dobândă, luat din activele site-ului Goop.

Potrivit presei internaţionale, situaţia acestui site de lifestyle nu este chiar una disperată, întrucât Gwyneth Paltrow este una dintre cel mai bine plătite actriţe de la Hollywood, iar filmele în care a jucat au generat de-a lungul anilor încasări totale de peste 3,9 miliarde de dolari.

Totodată, revista Business Week a raportat anul trecut faptul că site-ul Goop are peste 15.000 de abonaţi.

Gwyneth Paltrow este totodată o scriitoare apreciată în Statele Unite, iar cea mai recentă carte a ei, un volum de reţete culinare, "It's All Good", a avut mare succes, după ce a ajuns pe primul loc în lista de bestselleruri publicată de New York Times.


Foto: Hepta, AFP/Mediafax

 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod