Guinness a început numărătoarea inversă pentru cea mai mare sărbătoare

Peste 1,5 milioane de fani de peste tot din lume vor participa la cea de-a patra ediţie a ARTHUR GUINNESS DAY™!

Cea de-a patra ediţie a Arthur Guinness Day are loc pe 27 septembrie 2012, la ora 17:59, cu organizare foarte precisă în peste 55 de ţări, marcând astfel cea mai spectaculoasă celebrare  a acestei zile de până acum.

Peste 1,5 milioane de oameni de pe toate continentele ridică paharul pentru a sărbători cei peste 250 de ani de când Sir Arthur Guinness dădea startul remarcabilei călătorii a berii ce îi va purta, pentru totdeauna, numele. Şi în acest an, Bucureştiul se alătură petrecerii.

Arthur Guinness Day reprezintă un eveniment muzical global dedicat celor care, asemenea fondatorului Arthur Guinness, sunt curajoşi, şi cărora le place să fie diferiţi. Celebrarea zilei va include o serie de evenimente muzicale şi spectacole susţinute de artişti internaţionali de renume, dar şi talente locale.

În România, fanii vor putea ciocni un Guinness în onoarea fondatorului Arthur, în peste 100 de pub-uri partenere Guinness din Bucureşti şi peste tot în ţară, în perioada 27-29 septembrie 2012.

Toţi participanţii la celebrările Arthur Guinness Day vor avea parte de surprize şi mii de premii din partea brandului constând în accesorii marca Guinness şi multă bere de calitate.

Arthur’s Day, o celebrare cu impact pozitiv

Arthur Guinness Day înseamnă atât muzică, voie bună, cât şi acte de caritate. Sir Arthur şi familia sa sunt responsabili pentru cele mai nobile acte filantropice din Irlanda. Guinness a ales să continue această tradiție, instituind, în septembrie 2009, Arthur Guinness Fund, pentru încurajarea unui comportament activ de implicare socială în comunitate.

Astftel, evenimentele muzicale beneficiază de suportul Arthur Guinness Fund™ - program care se adresează tuturor celor sunt implicaţi în activităţi şi acţiuni care îşi propun să îmbunătăţească comunitatea socială din care fac parte.
Creat pentru a onora şi continua mostenirea filantropică a fondatorului Arthur Guinness, Arthur Guinness Fund™ a fost special creat pentru a oferi o platformă internaţională antreprenorilor sociali din întreaga lume, pentru a-i ajuta să îşi ducă planurile la un alt nivel cu scopul de a produce schimbări pozitive şi durabile.

Încă de la iniţierea proiectului, în 2009, Arthur Guinness Fund™ a sprijinit deja mai mult de 45 de antreprenori sociali în 13 ţări. Arthur Guinness Day şi Guinness se celebrează întotdeauna într-un mod responsabil. Pentru mai multe informatii vizitati www.DrinkiQ.com. Pentru mai multe informaţii despre Arthur Guinness Day şi Arthur Guinness Fund™ vizitaţi: www.facebook.com/GuinnessRomania şi www.guinnessforgood.com.

Let’s paint the town Black  
- cea de-a patra ediţie a sărbătorii internaţionale Arthur Guinness Day-

Încă din 2009, Arthur Guinness Day a însemnat o serie de festivități care au avut loc simultan la nivel global în oraşe precum Dublin, New York, Lagos, Yaoundé şi Kuala Lumpur şi care au reunit concertele unor artişti de primă ligă, precum Calvin Harris, Sugababes, Roots Manuva, The Black Eyed Peas sau Sean Paul, alături de serbări populare în care entertainment-ul, una dintre valorile incluse în filozofia Guinness, a stat la loc de cinste.
Puburile din întreaga lumea şi-au întâmpinat clienţii cu un pahar cu bere rece şi cu promisiunea unei nopţi incandescente de sărbătoare.

Ajuns la a patra ediţie, pe 27 septembrie 2012, acest eveniment global va continua o tradiție începută în 2009, aducând și un element inedit – o campanie globală, al cărei titlu e inspirat de hitul „Paint It Black” al formaţiei The Rolling Stones. La această ediţie ne pregătim să vopsim pentru o zi lumea în culoarea berii Guinness și să începem, după cuvintele lui Fatboy Slim, muzicianul care va participa anul acesta, în Dublin, la ziua dedicată lui Arthur Guinness, numărătoare inversă pentru o sărbătoare unică”!

 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod