"Gone Too Soon", un nou documentar despre viata lui Michael Jackson

18 Martie 2010
Facebook Twitter gplus Comenteaza


Un nou documentar despre viata lui Michael Jackson, intitulat "Gone Too Soon" si realizat de biograful si cineastul Ian Halperin, va fi lansat pe 25 iunie, data la care se comemoreaza un an de la moartea artistului, informeaza Mediafax.

Scriitorul si cineastul Ian Halperin a regizat "Gone Too Soon", un documentar care comprima ultimii ani din viata starului in 88 de minute , atent selectionate din cele peste 300 de ore de pelicula, filmate cu ocazia mai multor vizite efectuate in diverse resedinte ale starului, inainte de moartea acestuia.


Documentarul "Gone Too Soon" include imagini video si inregistrari audio cu Michael Jackson, dar si interviuri cu managerul personal al starului, bucatarul, consilierul spiritual, stilistul, antrenorul de fitness, agentii de securitate si unul dintre avocatii cantaretului.

Ai nevoie de un sfat?

Intreaba pe

Afla ultimele noutati

Aboneaza-te la newsletter »
 

Comentarii (3)

POSTEAZA COMENTARIU
Afiseaza:Cele mai recente|Cronologic

 • mara pe 19 Mai 2010, 19:23
  MJ

  MJ este idolul meu! i like MJ!

  1
  0

 • just me pe 18 Mar 2010, 19:23
  Michael esti si vei fi!!!!

  Stirile despre Michael imi trezesc durerea ascunsa de lumea indiferenta si oportunista. A fost dat uitari atat de mult incat au fost generatii care habar nu aveau ca erau contemporani cu acest dar de la Dumnezeu,ingerul Michael J.Jackson. Sunt si eu una din milioanele de fani ce l-au iubit si il iubesc din tot sufletul, dar ce simt e o durere fara leac...l-am avut langa noi si l-am pierdut, iti multumesc la infinit Michael pentru iubirea ta pentru darul tau dat noua. Te iubesc fara sfarsit!

  1
  0

 • EMA pe 18 Mar 2010, 18:54
  I LOVE YOU MICHAEL

  ACEST ian halperin este un nimic,un altul in rindul celor ce a contribuit,la durerea si suferinta acestui INGER CURAT SI BUN, CEA CE SPUNE E NUMAI blasfemie si mincini ce vinde bine,,fi blestemat vierme ian si cum mai te-o chema ca nu vreau sa-ti mai pronunt numele diavole,, YOU NOT ALONE MY ANGEL MICHAEL JACKSON GOD BLESS YOU

  1
  0

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod