Giulia Nahmany lansează bijuterii din cristale Swarovski

11 Octombrie 2011
Facebook Twitter Comenteaza
Giulia Nahmany lansează bijuterii din cristale Swarovski
Giulia Nahmany îşi lărgeşte sfera de activitate şi, după Academia de Machiaj, deschide o nouă afacere, destinată tot domeniului frumuseţii. Giulia va lansa mâine seară, în cadrul unui eveniment exclusivist, prima ei linie de bijuterii bogate în cristale Swarovski, realizate manual, după indicaţiile ei,  de meşteşugari iscusiţi din Israel.

Linia de bijuterii include brăţări, inele, coliere şi cercei glamour.
Sunt şapte colecţii diferite: Cleopatra, reprezentată de o multitudine coloristică a cristalelor, colecţia Crystal, din cristale incolore, Champagne, în care se regăsesc doar piese în culoarea piersicii, colecţia Onyx, doar din pietre negre, coleţia Ametist, în care a folosit doar pietre mov,  colecţia Turcoaz cu pietre turcoaz şi o linie de accesorii din piele.

“Am ales să lansez şapte colecţii simultan pentru ca şapte este numărul lui Dumnezu, în care eu cred cu tărie.
Colecţiile mele de bijuterii exprimă eleganţa şi rafinamentul într-un mod accesibil oricărei femei. Sunt un mod de a onora femeia, de a o pune în valoare. În orice femeie se ascunde o Cleopatra, o prinţesă, o regină, fiecare femeie are frumosul ei iar colecţiile mele de bijuterii au scopul de scoate la suprafaţă trăsăturile regale din fiecare
”, declară Giulia.

Linia de bijuterii Giulia Nahmany va fi lansată mâine seară, la Aristocrat Events Hall, în prezenţa mai multor reprezentanţi din showbiz, oameni de afaceri şi ambasadori.
Giulia îşi va face o apariţie extravagantă, purtând o rochie comandată din Israel.
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod