Gina Pistol, cerută în căsătorie de un student clujean

24 Noiembrie 2011
Facebook Twitter Comenteaza
Gina Pistol, cerută în căsătorie de un student clujean
Gina Pistol a făcut ravagii printre studenţii campusului Haşdeu din Cluj. Vedeta i-a vizitat, la ceas de seară, bătând discret la uşile căminului. Gina Pistol, promotor al campaniei sociale Entran Safe, i-a sfătuit pe studenţi să folosească metodele contraceptive atunci când fac sex.

Prezenţa vedetei a dat peste cap întreaga activitate din campusul în care locuiesc exclusiv băieţi. Tinerii au fost şocaţi să vadă cum una din cele mai sexy femei ale României le trece pragul.
Reacţiile au fost pe măsura apariţiei-surpriză.

„Te ador! Eşti cea mai frumoasă femeie pentru mine”, i-a spus un student Ginei, umplându-şi buzunarul cu prezervative Entran Safe.

Un alt băiat s-a oprit din gătit şi a urmărit-o pe vedetă pe culoarele căminului cu tigaia în mână pentru a-i face fotografii şi a le pune apoi în ramă lângă pat.

Poate cea mai surprinzătoare reacţie a avut-o din partea unui student care se declară un admirator al vedetei încă de la începutul anilor 2000.
A fost prima lui întâlnire reală cu Gina, astfel că a profitat de ocazie pentru a-i face o propunere indecentă: „Gina, ştiu că mă vei refuza, dar eu te întreb totuşi: vrei să fii soţia mea?”.

Surprinsă de întrebarea curajoasă, Gina i-a mulţumit pentru admiraţia care i-o poartă de ani buni şi i-a explicat că în viaţa ei există un bărbat la care ţine foarte mult. Gina şi-a asigurat fanul că îşi va găsi cu siguranţă jumătatea şi i-a dăruit un stoc de prezervative Entran Safe pentru a o impresiona cu adevărat pe viitoarea lui parteneră încă de la primele întâlniri.

Periplul Ginei Pistol prin căminele studenţeşti continuă mâine la Timişoara, în Academie, unde va intra în camerele tinerilor pentru „senzaţii extreme până la capăt”.

Sâmbătă seara, distracţia se va muta în club Heaven unde vedeta va fi invitatul special al evenimentului ENTRAN – Meet me in Your Fantasy.

Vedeta pregăteşte o nouă costumaţie sexy cu totul specială şi va da startul distracţiei alături de cele mai frumoase modele din România. Evenimentul este marca ENTRANtainment Live Events.
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod