Gillette Fusion ProGlide oferă același bărbierit confortabil chiar și în răspăr

Majoritatea bărbaților se confruntă cu o senzație de disconfort în timpul și după bărbieritul în răspăr, iar unii dintre ei văd acest lucru ca fiind testul suprem pentru aparatul lor de ras. Gillette Fusion ProGlide le oferă acum bărbaților posibilitatea de a se bărbieri în răspăr fără a simți vreo senzație de disconfort confort.

Tehnicile de bărbierit ale bărbaților sunt foarte variate. Unii bărbați se bărbieresc doar de sus în jos, alții folosesc doar mișcări de jos în sus, însă majoritatea se bărbierește folosind o combinație între cele 2 tipuri de mișcări. Prin urmare, multe fire de păr sunt tăiate în sensul invers al creșterii.

 

Luni, 22 octombrie, a avut loc evenimentul de lansare a campaniei “În păr şi în răspăr”, campanie desfăşurată în jurul Echipei Gillette formată din Cabral, Cornel Ilie, Victor Slav și Raul Rusescu.

Membrii echipei au dezvăluit care sunt hobby-urile lor și le-au arătat invitaților cum îți desfășoară ei activitatea în timpul liber şi au lansat provocarea bărbaţilor din România de a-şi arăta pasiunile și hobby-urile lor.

 

4 pasiuni diferite, 4 colțuri Gillette diferite în care se află 4 bărbați diferiți, însă toți având un ritual zilnic comun: cel mai confortabil bărbierit în răspăr oferit de Gillette Fusion ProGlide. Performanță, pasiune și atenție la detalii -  iată atributele care  stau la baza echipei Gillette si care au stat la baza creării celui mai confortabil bărbierit oferit de Gillette  Fusion ProGlide.

 

Începând cu 22 octombrie, timp de 4 săptămâni, echipa Gillette  vă invită să îi urmăriți pe pagina de Facebook Gillette și să intrați în aplicație – uploadează-ţi pasiunea si întâlnește-i pe cei 4 bărbați ai echipei Gillette, mereu în păr și în răspăr.

Puteți câștiga unul dintre aparatele de bărbierit Gillette Fusion ProGlide placate cu aur de 24 K sau unul dintre marile premii: o zi cu Echipa Gillette.

 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod