"G.I. Joe" in avanpremiera la Baneasa Drive in Cinema

de Ileana Voicu Ghinea, 18 August 2009
Facebook Twitter Comenteaza


In saptamana 24 - 30 august la Baneasa Drive in Cinema ai avanpremiera "G.I. Joe - The Rise of Cobra", un film de actiune cu Sienna Miller si Dennis Quaid. Filmul care a cucerit SUA poate fi vizionat miercuri, joi si vineri de la ora 21.30, iar in weekend - sambata de la ora 00:15, iar duminica de la ora 21:30.
 
Comedia romantica "The Proposal" mai poate fi urmarita toata saptamana ce urmeaza astfel: luni si marti de la ora 21.30 si 00:15, iar miercuri, joi, vineri si duminica de la ora 00.15.
Cei interesati de "Ice Age 3" pot viziona filmul la Baneasa Drive in Cinema sambata de la ora 21:30
 
Luni, prima zi din saptamana, este ziua masinilor albe la Baneasa Drive in Cinema, cand soferii vor primi cate un popcorn mediu gratis. Asadar, cei care stiu ca masinile se potrivesc descrierii sunt asteptati in fiecare luni la Baneasa Drive in Cinema.

Baneasa Drive in Cinema are o capacitate de peste 300 de masini si un ecran imens, de 23.5 metri lungime si 10 metri inaltime. Filmul va fi proiectat pe peretele Baneasa Shopping City prin intermediul unui proiector digital care va permite vizionarea peliculelor in cele mai bune conditii.
Sunetul va fi transmis prin intermediul unei frecvente radio locale, pe care clientii o vor putea recepta când se afla în interiorul cinematografului.

Cateva din avantajele drive in cinema:

  • Poti sa vorbesti, comentezi si sa discuti in timpul filmului!
  • Celor mici parintii le pot traduce fara a-i deranja pe cei din jur.
  • Volumul filmului este ales de fiecare.
  • Poti sa stai relaxat pe scaunul masinii tale!

Ai nevoie de un sfat?

Intreaba pe

Afla ultimele noutati

Aboneaza-te la newsletter »
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod