George Vintila, sustinut de o galerie pe masura evenimentului "Bucharest City Challenge"

Facebook Twitter Comenteaza
George Vintila, sustinut de o galerie pe masura evenimentului

George Vintila, vedeta ProFM, a participat in acest week-end la Bucharest City Challenge, alaturi de echipa Dacia Logan Cup. Si pentru ca fanii acestuia stiu deja cat de bine stapaneste caii viteza, vedeta ProFM a avut o galerie numeroasa... un grup de animatoare superbe, pasionate de bolizii greu de stapanit, precum si o parte dintre tinerii pasionati de automobilism, ascultatori de ProFM'sCOOL si ProFM Campus.
 
Prima zi de competitie a fost una cu ghinion pentru DJ. Masina pe care o conducea a avut probleme tehnice exact in mometul startului, prin urmare George a fost nevoit sa ramana la boxe.
 
In cea de-a doua zi, situatia s-a schimbat.
Chiar daca la inceputul cursei DJ-ul ProFM s-a situat pe ultimele pozitii, George a reusit sa se strecoare printre concurenti oferind spectatorilor un show deosebit.

"Cursa de duminica a fost bestiala. Imi place foarte mult competitia si ma bate gandul sa-mi iau o masina special pentru asta. Abia dupa ce am participat, mi-am dat seama ce inseamna pentru concurenti spiritul de cursa... m-am simt ca o foaie de hartie dupa atata adrenalina. Imi pare rau pentru incidentele in care au fost implicati ceilalti concurenti si sper ca toata lumea sa fie bine", a declarat George Vintila.

In cursa Dacia Logan Cup s-au asezat la start 25 masini pregatite special pentru circuit.
Alaturi de George Vintila, printre participanti se numara Cabral, vedeta Acasa TV si Roxana Ciuhulescu, prezentatoarea emisiunii Promotor de la ProTV.

Ai nevoie de un sfat?

Intreaba pe

Afla ultimele noutati

Aboneaza-te la newsletter »
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod