George Michael trece prin cele mai grele clipe din viața sa

Artistul britanic trece printr-o perioadă nefastă, care îi îngrijorează pe apropiații săi


În prezent, prietenii apropiaţi ai lui George Michael sunt îngrijoraţi de situaţia cântăreţului, care a devenit un pustnic ca urmare a unor ani dificili.

50de ani are George Michael
Astfel, se pare că George Michael îi permite doar prietenului său cel mai bun, David Austin, să-l viziteze la locuinţa sa din nordul Londrei.

De asemenea, artistul a scris ultima dată pe Twitter de ziua sa, pe 25 iunie: "Salutare, dragilor, mulţumesc tuturor pentru mesajele de ziua mea.
Sunt foarte fericit (...)"
.

În septembrie 2010, George Michael a fost condamnat la opt luni de închisoare după un incident produs în acelaşi an, în iulie, când a izbit din plin cu automobilul său Range Rover faţada unui magazin din nordul Londrei.

Tot în 2010, cântăreţului i-a fost suspendat permisul auto pentru cinci ani după ce a recunoscut că a condus automobilul în timp ce se afla sub influenţa drogurilor.

De asemenea, în 2006, autorităţile britanice i-au suspendat permisul pentru doi ani şi l-au condamnat la 100 de ore de muncă în serviciul comunităţii, după ce cântăreţul şi-a condus automobilul sub influenţa drogurilor, iar poliţiştii l-au găsit leşinat în Mercedes-ul său, notează Mediafax.

George Michael a vândut peste 80 de milioane de albume pe plan internaţional, iar printre piesele sale se numără hituri precum "Careless Whisper", "Faith" şi "Last Christmas".


Foto: AFP/Mediafax

 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod