George Michael şi-a petrecut ziua de naştere la dezintoxicare

Cântăreţul britanic plăteşte o avere pentru tratament


"Nu l-am mai văzut pe George de anul trecut, nu mai ţin minte exact. Îl văd pe prietenul lui plimbând câinele cel puţin o dată sau de două ori pe săptămână", a declarat un vecin pentru Daily Mail.

190de mii de lire sterline plăteşte starul în fiecare lună pentru tratament
În 2011, George Michael a fost la un pas de moarte, după ce din cauza unei pneumonii avansate a ajuns în stare de comă. În acelaşi an, relaţia sa cu partenerul său de viaţă Kenny Goss s-a încheiat după 15 ani.

În prezent, cântăreţul foloseşte rareori platforma Twitter, unde se semnează "The Singing Greek", ultima sa postare datând din 6 mai, când i-a urat "La mulţi ani!" cântăreţei Adele.

În plus, George Michael şi-a închiriat proprietatea pe care a cumpărat-o în anul 2010, cu 5,8 milioane de dolari australieni, în Sydney, Australia, aceasta fiind listată pe site-ul Contemporary Hotels.
Preţul pe care doritorii trebuie să-l plătească pentru o noapte de cazare aici porneşte de la 1.400 de dolari australieni, iarna, şi ajunge până la 2.450 de dolari australieni, în vârful sezonului. Casa se închiriază pentru o perioadă de minimum două săptămâni, pentru maximum opt adulţi şi patru copii, relatează Mediafax.

George Michael a vândut peste 80 de milioane de albume pe plan internaţional, iar printre piesele sale se numără hituri precum "Careless Whisper", "Faith" şi "Last Christmas".


Foto: Hepta

 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod