George Michael este tratat cu "blândeţe" în închisoare

de Georgiana Dorobanțu, 4 Octombrie 2010
Facebook Twitter Comenteaza
George Michael este tratat cu
George Michael a declarat că este tratat cu "blândeţe" în închisoare, potrivit femalefirst.co.uk. Cântăreţul, care a fost condamnat la două luni de închisoare pentru conducere sub influenţa drogurilor şi posesie de canabis, a negat zvonurile potrivit cărora ar avea parte de un tratament special în închisoare sau că abia face faţă detenţiei.
 
Starul a declarat printr-un comunicat trimis presei de către reprezentanţii săi că este tratat cu "blândeţe" atât de colegii de celulă, cât şi de saff-ul închisorii.

 
"Pe cât mi-ar plăcea să mă ridic deasupra bârfelor pe care le citesc în ziare, cred că este corect pentru fanii, familia şi prietenii mei să răspund într-un oarecare mod. Deci vă rog să mă credeţi când vă spun că în ultimele trei săptămâni nu au fost lacrimi, agresiuni sau anxietate. Din contră, am fost tratat cu blândeţe de către colegii de celulă şi de staff şi pot să vă spun că din cât am observat până acum, nu am beneficiat de niciun fel de tratament special", a declarat Michael.

 
Vorbesc prea mult despre plantele din grădina mea, iubesc oamenii care iubesc animalele și scriu cu drag despre tot ce este nou în frumusețe și modă
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod