George Clooney s-a logodit

Actorul american, unul dintre cei mai doriţi burlaci de la Hollywood, s-a logodit cu iubita lui, avocata britanică Amal Alamuddin, a anunţat revista People, citată de agenția Mediafax.

"George şi Amal încearcă să rămână discreţi, dar nici nu doresc să se ascundă", afirmă revista People, care citează o sursă apropiată cuplului.

"Cred că ei doresc ca persoanele la care ţin să ştie că logodna lor este ceva real şi că au intenţia de a rămâne împreună pentru totdeauna",
a afirmat aceeaşi sursă.

Logodna a avut loc "cu puţin timp în urmă", potrivit aceleiaşi surse, care spune că starul hollywoodian şi logodnica sa nu au hotărât deocamdată data la care se vor căsători.

Potrivit unei alte surse, cuplul a fost văzut joi într-un restaurant de lux din Los Angeles, luând prânzul alături de top-modelul Cindy Crawford şi soţul acesteia, prieteni de mulţi ani ai actorului.

Cu acea ocazie, Amal Alamuddin purta "un inel uriaş" pe deget.

George Clooney, în vârstă de 52 de ani, a avut numeroase relaţii de-a lungul anilor, dar nu a dat niciodată impresia că şi-ar fi dorit să se angajeze într-o relaţie pe termen lung, notează Mediafax.



Amal Alamuddin, în vârstă de 36 de ani, este o avocată britanică specializată în drept internaţional şi drepturile omului.

Cei doi au apărut pentru prima dată împreună în public, în octombrie, la Londra, potrivit revistei People.

De atunci, starul hollywoodian şi iubita sa au fost văzuţi împreună la New York şi în vacanţe petrecute în Tanzania şi Seychelles.


Foto: Hepta

 

Comentarii (1)

POSTEAZA COMENTARIU
Afiseaza:Cele mai recente|Cronologic

  • Simona pe 7 Mai 2014, 02:10
    Cel mai dragut barbat din lume

    "Burlacul" meu e inteligent si are sex-appeal, asa ca nu vad de ce nu ar atrage femeile. Si mai ales femeile frumoase si tinere. Oricum, in situatia lui, nu cred ca nu exista un interes in formarea unei relatii. Pana si eu mi-am pierdut capul dupa el, dar eu macar il iubesc de departe si-l pastrez in suflet. Mai multe nu va spun!

    0
    0

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod