Folk & Lyrics Fest va avea loc pe 11 martie

23 Februarie 2011
Facebook Twitter Comenteaza
Folk & Lyrics Fest va avea loc pe 11 martie
Organizatorii evenimentului anunta modificarea datei si locatiei. Astfel, evenimentul anuntat initial a avea loc la Cinema Patria pe 25 februarie 2010, se va desfasura la Cinema Scala pe data de 11 martie. Ora de incepere a concertului: 19.30.

Biletele cumparate deja raman valabile pentru noua locatie si data. Cei care doresc sa isi recupereze banii pe bilete trebuie sa se adreseze centrelor de unde le-au achizitionat. Aceasta modificare a survenit in urma unei suprapuneri de evenimente in data si locatia stabilite initial, organizatorii neajungand la o intelegere cu reprezentantii locatiei.

Datorita faptului ca prima editie a festivalului FOLK & LYRICS FEST va avea loc in luna martie – luna femeilor, organizatorii au decis ca la un bilet cumparat se va primi o invitatie gratuita pentru sotia, prietena, fiica, sora sau mama posesorului biletului platit.


In prima editie a acestui festival invitati vor fi maestrul George Nicolescu, Catalin Stepa (fiul celebrei Tatiana Stepa) si indragita artista Maria Ploae.     

Pentru prima editie a festivalului "Folk & Lyrics Fest" biletele s-au pus in vanzare la casa de bilete a cinematografului Scala, in librariile Adevarul, libraria Mihai Eminescu, Music Store (vis-a-vis de magazinul Muzica), magazinul Unirea etajul 2, magazinul Victoria (parter), Palatul Copiilor, Sala Palatului si statia de metrou Unirii 1, sau on-line pe  www.biletoo.ro.
Biletele au pretul de 40 RON.
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod