Fly Project a cucerit America Latina

Din Rusia pana in America, din Romania si pana in Republica Dominicana, muzica baietilor de la Fly Project a cucerit topurile, cluburile si, ce este cel mai important, oamenii.

Saptamana aceasta, imediat dupa Paste, Tudor si Dan au plecat in America Latina, unde muzica lor creste vertiginos in topuri si se aude prin toate cluburile. Dupa un drum de aproapte 20 de ore, baietii de la FLY PROJECT se vor intalni cu toata presa din Chile si Argentina, vor avea cateva show-uri si, evident, televiziunile si radiourile de acolo vor profita de prezenta lor fiind invitati la toate emisiunile principale.

Suntem onorati si fericiti ca muzica noastra ajunge peste tot, simtim pulsul acestor locuri indepartate prin intermediul mesajelor de pe retelele sociale, fanii ne trimit filmulete si poze permanent.

Avem niste zile pline in Argentina, imediat cum am ajuns a inceput nebunia, ieri am fost invitati la cea mai tare emisiune de televiziune, Late Night Show la Fox, urmeaza conferinte de presa si multe interviuri si intalniri cu Warner Music, care se ocupa de muzica noastra aici" spune Tudor.

Datorita succesului pe care l-a realizat in America Latina cu hiturile de pana acum, Fly Project a semnat un contract direct cu Warner Music, cea mai de succes casa de discuri din lume. Fly Project a lansat acum o saptamana un nou single intitulat Jolie, un feat cu Misha, care are un feedback foarte bun si deja se difuzeaza in Franta, la unul dintre cele mai cunoscute posturi de muzica.

Tudor si Dan au strans pana in prezent peste 1 miliard de vizualizari online, din toate colturile lumii.

 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod