Florentina Opris a fost in raiul regilor daci!

Vedeta tv, Florentina Opris si-a petrecut sarbatorile Pascale in Muntii Orastiei. Impresionata de locurile pe care le-a vizitat, Florentina s-a intors in Bucuresti plina de energie pozitiva si cu un sentiment de liniste sufleteasca.
"Mi-am dorit de multa vreme, mai ales inaintea unei sarbatori asa de frumoase si importante ca Pastele sa merg intr- un loc plin de energie pozitiva. Am mers in Vinerea mare intr-o zona superba din Muntii Orastiei, cu gandul sa ma spovedesc, sa ma inchin si sa fiu in comuniune cu natura. Am mers pe un drum forestier serpuit printre dealuri, ce dadea impresia unui labirint din povesti spre cetatea regelui. Natura acolo este impresionanta comparabila cu ce am vazut in Tibet si Himalaya. Asa am ajuns la Cetatea Sarmisegetuza Regia, adevarata cetate a dacilor.
Auzisem despre aceste locuri ca sunt incarcate cu foarte multa energie pozitiva. Intr-adevar asta am simtit si eu !In linistea aceea am avut un sentiment de pace si bucurie! M-am asezat pe o piatra ce insemna "Locul numit Armonie", m-am rugat si am multumit pentru tot. Langa mine mai erau alti 8 oameni veniti din diferite colturi ale tarii. Legenda spune ca aici ar exista un punct energetic foarte important. Nu stiu daca toate aceste povesti  sunt adevarate despre acest loc , ce pot sa spun este ca face parte din istoria noastra si multi dintre noi ar trebui sa ajungem in aceste locuri!"
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod