Fiul lui Charlie Sheen, externat din spital

8 Aprilie 2009
Facebook Twitter Comenteaza
Fiul lui Charlie Sheen, externat din spital

Max Sheen, unul dintre gemenii actorului Charlie Sheen, nascuti prematur, a fost externat din spital, precizeaza People.com.

Gemenii Max si Bob s-au nascut in data de 14 martie, cu doua saptamani mai devreme de data preconizata. Saptamana trecuta, micutul Max a fost internat intr-un spital din Los Angeles, deoarece nu lua in greutate in mod corespunzator.

Starul de film a negat speculatiile presei, potrivit carora baietelul sufera din cauza unei boli cardiace, iar reprezentantul sau a declarat: "Nu a luat in greutate suficient de mult pentru a putea fi externat.
Este de asteptat ca Max sa ajunga la greutatea dorita in scurt timp si sa se intoarca acasa, alaturi de fratele sau.".


Marti, 7 aprilie, purtatoarea de cuvant a lui Sheen a confirmat pentru "People" faptul ca micutul a fost externat in urma cu cateva zile: "Copiii nascuti prematur au, adesea, o greutate sub limita normala. Max a ajuns la greutatea dorita si s-a intors acasa. Este frustrant sa fii parinte si sa nu ai intreaga familie acasa. Aceasta este ultima saptamana din serialul 'Two and a Half Men', astfel incat Charlie si Brooke vor putea petrece mai mult timp impreuna cu copiii lor.".

Max si Bob sunt primii copii ai actorului in varsta de 43 de ani si ai sotiei sale, Brooke Mueller Sheen, 31 de ani. Starul mai are doua fiice din casnicia cu actrita Denise Richards - Sam, in varsta de patru ani, si Lola, trei ani, precum si o fiica dintr-o alta casnicie, Cassandra, 24 de ani.

Ai nevoie de un sfat?

Intreaba pe

Afla ultimele noutati

Aboneaza-te la newsletter »
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod