Fiicele lui McLeod isi iau ramas bun de la fani, pe Hallmark Channel

Facebook Twitter Comenteaza
Fiicele lui McLeod isi iau ramas bun de la fani, pe Hallmark Channel

Ultimul sezon al serialului "Fiicele lui McLeod" incepe pe 8 octombrie, de la ora 20.00 pe Hallmark. Pelicula, difuzata in fiecare zi de luni pana joi, este primul serial drama de prime time, filmat in intregime in Sudul Australiei. Intr-o lume in care continutul televiziunilor e predominat de violenta, serialul "Fiicele lui McLeod" ii ofera privitorului o alternativa, o escapada departe, pe proprietatea unei ferme australiene reale - Drover's Run.

Casa istorica a familiei McLeod - Kingsford - mostenita din generatie in generatie este si in realitate foarte veche.
A fost construita din pietris de la Edinburgh, transportat in Australia ca element de stabilitate pe nava. Constructia a durat 30 de ani si a fost terminata in 1856. De aici si nota de autenticitate a intregului serial. Proprietatea are in prezent 150 de oi, 100 de vite, 15 cai, caini dresati si o echipa de ingrijitori.  

Proprietarii adevarati, fratii Bill si Jim, si inca doi ingrijitori, locuiesc la Kingsford. Acesti cowboy ingrijesc bunurile proprietatii, sunt dubluri, cascadori, si ii invata pe actori diferite activitati de la ferma, cum ar fi calaritul, tunsul oilor, irigarea si adunarea animalelor.

Cele patru femei din rolurile principale sunt sufletul fiecarei povesti din serial, concepute pentru a reflecta, in mare masura, adevarul despre viata in Australia.

Ai nevoie de un sfat?

Intreaba pe

Afla ultimele noutati

Aboneaza-te la newsletter »
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod