Fiica Oanei Roman a împlinit un an. Vezi cum au sărbătorit-o

Oana Roman (38 de ani) şi soţul ei Marius (27 de ani) şi-au sărbătorit fiica, pe micuţa Maria Isabela care a împlinit sâmbătă, pe 21 februarie, un an, iar părinţii au dat o petrecere pe cinste la centrul de evenimente Aristocrat Events Hall, din Pipera.

Tematică petrecerii a fost Minnie Mouse astfel că imaginea cu simpaticul personaj de desene animate a fost prezenţa, încă de la intrare, de la decoraţiuni şi până la ţinutele gazdelor.

Cei peste 60 de invitaţi care au venit să-i fie alături micuţei, la celebrarea vârstei de 1 anişor, s-au distrat pe cinste şi au fost întâmpinaţi cu bucate alese, meniul fiind unul spectaculos.

Pentru  bufetul rece s-au servit terină de pui cu relish de portocale, salată de vegetale proaspete cu ton şi porumb, salată de fructe de mare cu orez şi lamiae, frittata de spanac cu bacon şi onion marmalade, ruladă din somon afumat umplută cu crema de brânză şi ierburi, platouri de mezeluri italieneşti servite cu sos de hrean şi muştar şi o selecţie de brânzeturi tradiţionale şi franţuzeşti.

Iar pentru cel cald invitaţii au fost răsfăţaţi cu, medalion de somon cu lemon butter sauce şi capere, file de vită ‘Aristocrat’ la grătar cu crustă de verdeaţă şi sos de vin roşu, frigărui din piept de pui cu sos satay şi noodles crocanţi, rată la cuptor cu sos de brandy şi portocală, cartofi gratinaţi cu nucşoară şi caşcaval, orez Indian cu curry şi ghimbir, legume la grătar cu aceto balsamico şi pastă Carbonara cu parmezan ras.
Iar tortul micuţei a reprezentat o…. Minnie dulce.

 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod