Fiica lui Billy Bob Thornton, acuzata de crima

26 Iunie 2009
Facebook Twitter Comenteaza
Fiica lui Billy Bob Thornton, acuzata de crima

Potrivit dailymail.co.uk, fiica lui Billy Bob Thornton a fost acuzata de crima, dupa ce fetita in varsta de doi ani pe care o avea grija a murit.

Amanda Brumfield, in varsta de 29 de ani, fiica instrainata a lui Billy Bob Thornton, a fost inchisa intr-un penitenciar din Florida, fiind acuzata de crima, abuz si maltratarea copilului al carei babysitter era.

Inregistarile din sala de judecata arata ca Amanda a declarat ca fetita, care a murit in luna octombrie a anului trecut aflandu-se in grija ei, se purta normal dupa ce a cazut si s-a lovit la cap.
Dar detectivii sunt de parere ca declaratiile acesteia nu se potrivesc cu urmele de lovituri pe care le-a avut copilul.

Brumfield, fiica lui Billy Bob din prima casnicie, cu care acesta nu a pastrat legatura, a fost acuzata la inceputul lunii ca a neglijat copilul pe care il avea in grija, iar acum este acuzata de crima. Autopsia a dezvaluit faptul ca fetita a suferit un traumatism cerebral, care i-a cauzat moartea.

Amanda Brumfield a declarat ca a observat faptul ca micutei ii sangera limba dupa cazatura si ca a oprit sangerarea cu un servetel.
Aceasta sustine ca fetita s-a simtit bine dupa incident si chiar a mancat banane si alte fructe.

Brumfield a declarat politiei ca a asezat copilul langa ea pe canapea si a adormit. Cand s-a trezit, si-a dat seama ca fetita nu mai respira. Politia sustine ca Amanda nu a sunat la ambulanta decat la doua ore dupa accident.

Billy Bob Thornton nu a mai vorbit cu fiica sa de cativa ani.

Sursa foto: dailymail.co.uk

Ai nevoie de un sfat?

Intreaba pe

Afla ultimele noutati

Aboneaza-te la newsletter »
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod