Fii femeia “IMPERIA”, by Georgina Ionita

Facebook Twitter gplus Comenteaza

Daimon Club imbraca haine de catwalk, marti, 12 noiembrie, de la orele 19:30, pentru cea mai noua colectie a designerului Georgiana Ionita - "IMPERIA".

Cei prezenti vor putea admira o colectie complexa, dedicata femeilor puternice, impunatoare, care reusesc sa se faca remarcate indiferent de situatie, etalandu-si rafinamentul, inteligenta, dar si sex-appeal-ul.

Tinutele sunt realizate din voaluri fine, tafta duchesse si dantele, fiind accesorizate cu elemente aurii, aplicate manual. Femeia “IMPERIA”, impecabila si mereu in centrul atentiei,va fi infatisata in diferite ipostaze, de la forme fluide la forme geometrice, in combinatii  de culori: albastrul regal,rece dar plin de senzualitate, nude-ul pur care scoate in evidenta personalitatea  si negrul misterios, care aduce in prim plan  eleganta si puterea.

Toate elementele colectiei IMPERIA au fost gandite de tanara creatoare in scopul de a surprinde si de a construi tiparul femeii perfecte, al carei exterior fabulos va fi, cu siguranta,  admirat de toata lumea.

Gazda evenimentului va fi nimeni altul decat Bogdan Vladau, iar atmosfera va fi intretinuta de  Dj Motion Monument (Bass Turbat) si de saxofonistul Lorand (Sax Machine).

Printre modelele care vor defila se numara Gina Maican ,Roxana Tanase (Playboy), Alexandra Popescu ( FHM),Alexandra Avram
Carmen Popa (miss Click), Loredana Benga (actrita).
 

www.gi-georgianaionita.ro

1 din 8

 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod